Riitelystä:

Älkää riidelkö! Nykyään yhteiskunnan vaatimukset, omat henkilökohtaiset tavoitteet ja henkilökemiat aikaansaavat sen, että parisuhteessa olevat jokus riitelevät. Riitely voi olla jatkuvaa tai harvemmin toistuvaa, joskus kertaluonteista mutta riitelyä kuitenkin. Minä ja vaimonikin olemme riidelleet niin, että meitä voidaan pitää riitelyn asiantuntiajana. Mutta kun ikää karttuu, ei enää jaksa riidellä aina samoista asioista. Niinpä olemmekin päättäneet lopettaa keskenäisen riitelyn ja perustaa yrityksen, jossa riitelemme puolestanne. Ulkoistakaa riitanne antakaa meidän riidellä puolestanne. Yrityksemme motto on: alan johtavaa kokemusta yli 40 v:n ajalta.

Palveluumme kuuluvat riitelyn kartoitus, toteutus ja seuranta. Alueitamme ovat kaikki riidat; rahariidat, mustasukkaisuus, perjantaipullot, toisen sukulaiset, tv:n katselu jne. Hinnoitteluun vaikuttavia seikkoja ovat riidan kertaluonteisuus, jatkuvuus, riidelläänkö juhlapyhinä ja viikonloppuisin sekä tietysti materiaalikulut kuten särjetyt lautaset.

Ajatelkaapa lopputalvea tai talvilomaa. Kuinka hienoa on olla rakkaimpansa kanssa takkatulen ääressä tai etelän lämmössä. Ei tarvitse riidellä eikä edes pelätä riitaa, kun olette ulkoistaneet riitanne osaaviin käsiin.

Nyt tavitarjouksemme: arjen pienet riidat 29,90 €/kk puolivuotta. Maksa vain viisi kuukautta - ensimmäinen kuukausi ilmainen.